Dit is Londen

Fietsen door Londen

Fietsen door Londen

Veel toeristen reizen tijdens hun stedentrip van bezienswaardiheid naar bezienswaardigheid per metro. De metro is natuurlijk een uitstekend vervoersmiddel hiervoor, maar zorgt er wel voor dat je een groot deel van Londen niet te krijgt. De stad verkennen per fiets is dan ook een erg leuk alternatief. Er bestaan vele fietstour die je langs alle bekende en minder bekende plekjes van de stad leiden. 

Fietsen in Londen is alleen niet zoals fietsen in Nederland. Hoewel Londen tegenwoordig veel investeerd in infrastructuur t.b.v fietsers, zijn er nog veel minder fietspaden dan bij ons en houden automobilisten minder rekening met fietsers. Met veel georganiseerde fietstochten gaat hierom een gids mee die je helpt veilig de stad te verkennen. 

Wij raden één van de fietstochten aan van de website van Viator. Hier kun je kiezen uit drie fietsentochten, respectievelijk door oost Londen, centraal Londen en west Londen. Elk van deze fietstochten komen langs diverse bezienswaardigheden als de Tower of Londen, London Eye, en Buckingham Palace. Ze duren tussen de 2,5 uur en 3,5 uur en zijn inclusief fiets, helm (niet verplicht) en gids.

Deel deze pagina