Dit is Londen

Luton

Locatie: De luchthaven ligt 52 kilometer ten noordwesten van London.

Telefoon: 44 (0) 1582 405 100.

Vervoer naar de stad: er vertrekken regelmatig treinen naar Kings Cross, Farringdon, City Thameslink, Blackfriars en London Bridge stations. Treinreizen naar het centrum van Londen te nemen 20-25 minuten in beslag. Tickets kunnen gekocht worden bij hetOnward Travel center op de luchthaven of online. Luton Airport Parkway treinstation is verbonden met de terminal door een gratis pendelbus. EasyBus, Green Line en National Express bussen rijden dagelijks tussen de luchthaven en het centrum van Londen. Taxi's staan buiten de terminal van de luchthaven 24-uur per dag en autoverhuur is ook beschikbaar.

Autoverhuur: autoverhuur bedrijven op Luton zijn: Avis, Hertz, Europcar en Alamo National.

Taxi's: Taxi's rijden 24-uur per dag  vanaf Luton Airport  en kunnen worden aangehouden buiten de aankomsthal. Een taxi naar het centrum van Londen zal overal tussen de € 60 en € 90 kosten en duurt ongeveer 2 uur.

Faciliteiten: Faciliteiten op de luchthaven zijn onder meer winkels, bars, restaurants, wisselkantoren, geldautomaten, een speelplaats voor kinderen en baby's kleedkamers. Faciliteiten voor gehandicapten zijn goed.

Parkeren: Er is kort naast de terminal. Lang parkeren is verder weg en gebeurd op bais van valet parking.

Website: www.london-luton.com

Deel deze pagina