Dit is Londen

London City

Volledige naam: London City Airport

Locatie: De luchthaven is gelegen aan de Royal Docks, 16 kilometer van het centrum.

Telefoon: Tel: 44 (0) 20 7646 0088. 

Vervoer naar de stad: Docklands Light Railway (DLR) vertrekt vanuit London City Airport elke 8-15 minuten naar Canning Town, Woolwich Arsenal en Bank. Er gaan regelmatig Transport for London bussen vanaf de luchthaven naar stations in heel Londen. Nabijgelegen National Rail stations zijn bereikbaar via de Jubilee lijn van Canning Town (een zeven minuten durende reis met de DLR ). Taxis (zwarte taxi's) zijn beschikbaar buiten het terminalgebouw. Een taxi naar het centrum van Londen doet er slechts 20 tot 30 minuten over en kost ongeveer £ 20. Autoverhuur balies bevinden zich op de begane grond. Er zijn ook chauffeursdiensten die beschikbaar zijn vanaf Quay Cars.

Autoverhuur: verhuurbedrijven op London City Airport zijn: Avis, Europcar en Hertz.

Taxi's: Taxi's van London City Airport staan buiten de Aankomsthal en een taxi naar het centrum van Londen duurt slechts 20 tot 30 minuten en kost ongeveer £ 20. Een taxi naar Canary Wharf kost £ 12.

Faciliteiten: Er zijn winkels, bars en een restaurant op City Airport. Andere faciliteiten zijn o.a. een bagagedepot, een moeder en baby kamer, toeristische informatie en zakelijke faciliteiten, waaronder internet en fax. Er zijn ook geldautomaten, een wisselkantoor en internet faciliteiten. De gehandicaptenvoorzieningen zijn goed; mensen met een handicap kunnen het beste bij hun luchtvaartmaatschappij informeren voor gedetailleerde informatie.

Parkeren: Zowel kort als lang grenst aan de terminal. Vooraf reserveren kan op de website van de luchthaven. 

Website: www.londoncityairport.com

Deel deze pagina