Dit is Londen

Puur Londen

Puur reisgidsen is een bundeling van originele, bruisende, creatieve en eerlijke adressen. Adressen die je nieuwe inspiratie geven, je de weg wijzen naar biologische markten en verrassende winkels, je laten genieten in eerlijke biologische restaurants en je de keuze geven uit kleinschalige en duurzame accommodaties.

Juist die plekken maken het verschil tussen een 'prima verblijf' en een 'eerlijke, heerlijke citytrip'. Puur reisgidsen inspireert met nieuwe, verrassende hotspots waar je blij van wordt. Voor elk budget, voor parttime en diehard green lovers. En vooral goed voor jouw body, mind & spirit.

In Puur vind je meer dan 200 adressen. Bijzondere plekken voor de authentieke reiziger en suggesties voor leuke routes. Uniek voor Puur zijn de rubrieken Live mindfully waarin je adressen vindt van yogalessen tot stiltewandelingen en Get inspired van creatieve workshops tot kunstprojecten.

Overige rubrieken zijn: Love the City met highlights van de stad en attracties die extra leuk zijn voor kinderen, Happy shopping voor hippe en verantwoorde winkels, Fair Food & Drinks voor (h)eerlijke eetadressen, Meet & Mingle voor het nachtleven en Sleep Tight voor bijzondere logeeradressen. Uiteraard geeft Puur ook informatie over absolute must-sees, insider tips en verrassende uitstapjes.

Deel deze pagina

Door: 
Jessica van Zanten, Michele Bevoort