Dit is Londen

Mo'Londen

Wil je LONDEN beleven alsof het jóuw stad is? Met deze gids heb je alle actuele adressen in handen op het gebied van shoppen, eten & drinken, uitgaan, overnachten, kunst, cultuur en ontspanning. MO´ LONDEN laat je meer van de stad zien dan je zelf in een weekend kan ontdekken!
Het is weer tijd om nieuwe inspiratie op te doen in een andere stad. Overdag wat van de stad zien, ´s avonds eten in een bijzonder restaurant. Een dagje winkelen bij de plaatselijke ontwerpers en tussendoor, als het weer dat toelaat, op een gezellig terras wat drinken.
Veel tijd om je voor te bereiden heb je niet. Het zou dus handig zijn om een gids te hebben die je meteen naar de leuke plekken voert. De nieuwe stedengidsen van mo´ media laten je meer van de stad zien dan alleen de toeristische trekpleisters. Vol met hippe winkels, nieuwe restaurants, comfortabele hotels, bruisende clubs en verrassende musea, brengen ze je rechtstreeks naar de plekken waar het allemaal te doen is.
De mo´ reisgidsen leiden je door wereldsteden aan de hand van thema´s die op de betreffende stad van toepassing zijn. Welke wijken zijn in opkomst? Wie is het aankomende talent op het gebied van eten, mode en kunst? Welke trends ontwikkelen zich op dit moment in de stad en waar precies? Met deze gids heb je alle actuele adressen in handen op het gebied van shoppen, eten & drinken, uitgaan, overnachten, cultuur en ontspanning.

Deel deze pagina

Door: 
Maaike van Steekelenburg