Dit is Londen

Natural History Museum

Natural History Museum

Het Natural History Museum in Londen heeft een van de grootste natuurhistorische collecties in de wereld. De collectie strekt zich van microscopisch dia's tot mammoet skeletten. Het gebouw op zich is al indrukwekkend. Het heeft het uiterljk van een kathedraal en overal zijn fresco's en beeldhouwwerken te vinden. In de centrale hal is staat een gigantisch Diplodocus skelet.

Het museum is verdeeld in vier gekleurde zones. De groene zone concentreert zich op feiten over het leven, de planeet, het milieu en evolutie. De rode zone verkent onze steeds veranderende planeet, hoe het werd gevormd en zijn plaats in het universum. In de blauwe zone kunt u zich vergapen aan de diversiteit van het leven op onze planeet van blauwe vinvissen tot de kleinste ongewervelde dieren. Tenslotte is de oranje zone neemt u mee naar de Wildlife tuin (open tussen april en oktober) en het Darwin Centrum, hoewel je moet om boeken om dit te bezoeken.

De meeste kinderen zullen het museum willen bezoeken om de dinosaurus tentoonstelling te zien, maar zijn er tal van activiteiten te vinden, zoals bijvoorbeeld rondleidingen achter de schermen. Er zijn tal van plaatsen om te eten, en u kunt eruw eigen picknick houden. U kunt het best uw bezoek vooraf plannen. De website kan u helpen dit te doen.

Deel deze pagina